Prodaja Vila, Viljandi, Viljandi County, Estonija, Korstnajala

Prodaja - Cod. 34808

  • Tipologija: Vila
  • Područje: 18930 m²
  • N° soba: 4
  • Kat: 2

Moderna nekretnine složen, vozvedennyysredi ljepoti Viljandi županija, čeka novog vlasnika. Pogledajte video na dnu oglasa!

Manor kompleks sastoji se od 3 zasebne zgrade, stoji na povišenom zemljištu od privatnih posjeda.
Kompleks, zbog posebnog izgleda, odlični sadržaji za isključivu osobnu uporabu ili za poslovne svrhe - primjerice, za turiste, centar za održavanje konferencija i / ili centra za obuku.

PODRUČJE
Na parceli od 1,9 hektara nalazi kuća, saunu i garaža, s finim gotovih osvjetljenje prijelazima zgrada.
Reljef stranice na kojoj stoji dvorac - stan, parcela je okružena gustom šumom parka. Zbog nepostojanja vrta, područje ne zahtijeva radno-intenzivne njege (stranica je idealan za robotske kosilice). Posebna ljepota daje izvrstan rock vrt, izložio u blizini planiranog ljetnu kuhinju. U sjevernom dijelu teritorija rastetmalenkaya gaj, to će sigurno zadovoljiti jesen urod gljiva. Prilazni put s malom kružnom toku za udobno manevriranje savršeno uklapa obschiyvid kompleksa. Na području već dodijeljen prostor za ribnjak. Oblikovanje zhivyhelovyh ograde dio je veličanstven ukras.

Glavna zgrada
Prije toga, glavna zgrada je izgrađena destileriju, je proširena u 2012. iproveli puna renovatsiyu.Segodnya bivši destilerija je pretvoren u veliku luksuznu vilu sa svim objektima i opremom (centralnog usisavača, video nadzor, i tako dalje. D.). Zatvorena površina je 163,5 m2 Terasa - čak 27,6 m2.
Tijekom restauracije starog dijela zgrade su sačuvana ruševina kamena, koji posleochistki i fugiranje bio potpuno novi izgled. Dodatak izgrađen od vlakana blokova za utepleniyaispolzovan bračnim sloypenopolistirola, Završi stranih chastivypolnena cigla ručno starinskom stilu.
Krov je izoliran i prekriven crvenom žrtvu gline kamena, od doba izvornog graditeljstva.
U glavnoj zgradi:
U prizemlju:
• Dnevni boravak sa djelomično otvorenim kuhinji. Dnevni boravak ima kamin s memorijski uređaj, nalazi se prolaz na terasu;
• terasa;
• ručavanje s ostave (sobu s ormarom izvedbi može se odabrati);
• Kupaonica s parom;
• Tehnički sobu (toplinske crpke i bojler);
Na drugom katu:
• Glavna spavaća soba sa balkonom, dolazak i odlazak na jutarnjem suncu;
• Vlada;
• Velika spavaća soba (po želji, može pretvoriti u dvije odvojene spavaće sobe);
• Kupaonica;

INTERIJER
U unutrašnjosti, a koristi se samo visokokvalitetne materijale u dnevnom boravku u prizemlju od ulaznog hodnika te u kuhinji - pločice, podnice u blagovaonicu i ormar izrađen od hrasta. Sex drugi kat se sastoji od prirodnog škriljevca. Zidovi su uglavnom prekrivene strukturne boje svijetle boje, neke sobe su ukrašene tapetama. Zidovi dnevne sobe obložen krš i drvenim gredama na stropu i zidovima, a uvučeni u zidovima vitraž svjetiljke su podsjetnik na doba kad je podignut izvorni zgrade.

Saune KUĆE C / GUESTHOUSE
Stan sa saunom temelji se na temeljima ruševina, fasada sastoji se od pola šumovit naglasivši početno vrijeme gradnje. Zidovi izrađeni od vlakana blokova pomoću drvenih elemenata, vanjska izolacija je izrađen od ekspandiranog polistirena, za fasadaispolzovany gipsanih ploča, drva. Krovna obloga - kamen, crvenkasto-smeđe.
U maloj kući sa saunom / gost kući možete uživati ​​u sauni i ostati preko noći. Prije nego što je kuća sagrađena visok zid, pruža osobnu udobnost i štiti od hladnog vjetra, rano proljeće je pozvolitpogretsya na suncu. Prije kuću je prostrana terasa, s dovoljno za uređaj prostora uz vanjski bazen / barel saune. U maloj kući sa saunom se nalaze:
U prizemlju:
- Kamin soba
- Spavaća soba
- Par s peći za drva
- Praonica
- WC
- grijanje / ostave

Na drugom katu
Sauna sa posebnim ulazom:
- Ljestve
- Velika soba studio
- Spavaća soba
- WC

GARAŽA
U garaži 2 odvojena područja: visoka sobnoj garažna vrata s automatskim otvaranjem i visokog stropa površine 48,1 m2, 15,4 m2 i staje.
To ide stubama na drugi kat garaže, koja može biti dovršen i pušten u rad (na primjer, posredovanje).

SPECIFIKACIJE
Kao što je u glavnoj kući, a u maloj kući s saune / gost kući - Igralište grijanje, što su mjesečni troškovi su vrlo niski.
U glavnoj zgradi se nalazi cijev za podno grijanje, a na prvom katu sa kaminom grijanje. Glavna zgrada je uređena Comfovent sustav prisilne ventilacije.
Kuća sa dvije etaže na saune grije radijatore u sauna grijač je opremljen katu.
Zgrade pripremljeni za solarno grijanje.
Voda dolazi iz bunara, kanalizacija sustav je dizajniran s područja filtracije. Nadalje, instaliran odvodnju oborinskih i oborinskih voda.
Saunaoborudovana dobar ventilacijski sustav, koji osigurava opskrbu svježi i topli zrak u sobi.
Da bi se osigurala sigurnost instaliranih kamera za nadzor i alarmni sustavi za svaku zgradu.

NA MJESTU kompleksa
Stambeni kompleks je 10-ak minuta vožnje od Viljandi (15 km) i ima pristup asfaltirane ceste. Svakog jutra, uz kuću prolazi školski autobus koji nosi djecu u Heymtali zamku školi. U okolici zaustavlja javnog prijevoza, koji pruža dovoljno jednostavno priključivanje na Viljandi.

ZABILJEŽENI POSJETI ZA MJESTO OVU NAJAVU

Posjeti podijeljeni prema državama posjetitelja

Promjena intervala podataka

Upit u vezi ove nekretnine


REALIGRO FREE ADVERT
Želim primati obavijesti o sličnim ponudama
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Poništi
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB